ΠΑΡΑΔΟΣΗ - Joie.gr
11386
page-template-default,page,page-id-11386,theme-burst,mkd-core-2.0.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,burst child-child-ver-1.0.1,burst-ver-3.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-11632

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η εταιρεία μας θα σας παραδώσει, σε 2 με 7 εργάσιμες ημέρες (ανάλογα το προϊόν που θα επιλέξετε) από την πληρωμή σας, το ηλεκτρονικό προϊόν ή υπηρεσία σε ηλεκτρονική μορφή μέσω email ή άλλο μέσο. Στην περιγραφή κάθε προϊόντος μας θα αναγράφεται ο χρόνος παράδοσης που απαιτείται για το κάθε ηλεκτρονικό προϊόν που επιλέγετε.

Κατά την παράδοση θα σας αποσταλεί στο email σας το link για το θεματικό website ή video (ανάλογα την υπηρεία που έχετε επιλέξει).

Το κάθε θεματικό website που σας παρέχουμε (π.χ. website για το γάμο σας) θα βρίσκεται πάνω στους servers μας (δεν χρειάζεται κάποιο επιπλέον κόστος για την φιλοξενία του) και θα είναι διαθέσιμο για όσο παραμείνει ενεργό το project joie.gr και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Αλλαγές πέραν της παράδοσης της υπηρεσίας δεν γίνονται παρά μόνο αν έχει γίνει λάθος από μεριάς μας.