ΤΟ JOIE.GR - Joie.gr
11410
page-template-default,page,page-id-11410,theme-burst,mkd-core-2.0.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,burst child-child-ver-1.0.1,burst-ver-3.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-11632

ΤΟ JOIE.GR

Στο Joie.gr δημιουργούμε το δικό σας website-έκπληξη μαζί με online video για κάθε περίσταση!

Με μία ομάδα έμπειρων ατόμων στην δημιουργία web projects, το Joie.gr είναι μία πλατφόρμα της Avitus Team Development , η οποία μετατρέπει τις όμορφες στιγμές σας και αναμνήσεις σε μία μοναδική online εμπειρία για να είναι εκεί όποτε τις χρειαστείτε!

Εύκολα, γρήγορα, πρωτότυπα! Διαλέξτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες ή video (ανάλογα την περίσταση) και κάντε την έκπληξη με μόλις λίγα βήματα!

Εσείς επιλέξτε την περίσταση που θέλετε, συμπληρώστε την φόρμα και ανεβάστε το υλικό (φωτογραφίες, ημερομηνίες, κείμενο κ.α.) κι εμείς θα το μεταμορφώσουμε μέσα σε 7 μέρες σε έναν όμορφο online χώρο αναμνήσεων και στιγμών που θα μείνει!

Δημιουργήστε το δικό σας website και video, γεμάτο με όλες τις όμορφες στιγμές σας και κρατήστε ζωντανές τις αναμνήσεις σας για πάντα!

Θες να το κάνεις έκπληξη; Χάρισε στους φίλους σου, την οικογένειά σου και σε αυτούς που αγαπάς το πιο πρωτότυπο δώρο! Συγκίνησέ τους!