Website & Video Γάμου - Joie.gr
10057
product-template-default,single,single-product,postid-10057,theme-burst,mkd-core-2.0.1,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,burst child-child-ver-1.0.1,burst-ver-3.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,woocommerce_installed,blog_installed,columns-4,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-11632

Shop

Sale

Website & Video Γάμου

150.00

Απόκτησε το δικό σου website-έκπληξη για το σημαντικότερο γεγονός της ζωής σου!

 

Για την ημέρα του γάμου σας, δημιούργησε κι εσύ το δικό σας website με τις φωτογραφίες της κοινής σας πορείας, πληροφορίες για σας, το που και το πότε και εμπλούτισε το με online video με όλες τις όμορφες στιγμές σας ή ακόμη και το ιδιαίτερο ψηφιακό σας προσκλητήριο!

 

Εύκολα, γρήγορα, πρωτότυπα! Συμπλήρωσε τα στοιχεία της φόρμας κατά την ολοκλήρωση, με όλες τις λεπτομέρειες, ανέβασε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες ή video και κάνε την έκπληξη με μόλις λίγα βήματα!

 

Εμείς θα το μεταμορφώσουμε μέσα σε 7 μέρες σε έναν όμορφο online χώρο αναμνήσεων και στιγμών που θα μείνει!

 

Δείτε το demo εδώ!

 

– Ζωντανέψτε ξανά τις ωραιότερες κοινές σας στιγμές και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας!

– Χρησιμοποιήστε το σαν online προσκλητήριο (ή τυπώστε το link πάνω στο έντυπο προσκλητήριο σας) με όλες τις λεπτομέρειες και το υλικό σας!

– Οργανώστε την πιο πρωτότυπη πρόταση γάμου!

Κάντε το σαν πρωτότυπο δώρο-έκπληξη σε φίλους, συγγενείς ή γνωστούς που θα παντρευτούν!

Φτιάξτε το μετά το γάμο σας και κρατήστε το σαν online ενθύμιο για να το βλέπετε μαζί με τους δικούς σας ανθρώπους εύκολα και άμεσα!

 

Δημιούργησε το δικό σου website, γεμάτο με όλες τις όμορφες στιγμές σου & κράτησε ζωντανές τις αναμνήσεις σου για πάντα!